Despre noi

Dora Deco Style a fost creată din pasiunea pentru culoare, formă, design interior, ca o necesitate firească a omului de a căuta frumosul în tot ce-l înconjoară.

Prin intermediul acestui site pun în slujba ta talentul și informațiile dobândite în cadrul Universității Naționale de Arte Plastice – Facultatea de Arte Decorative și Design Interior, dar și a anilor de perfecționare continuă.

Fiecare dintre noi trebuie să conştientizeze importanţa şi impactul pe care îl au asupra noastră obiectele decorative şi amenajarea locuintelor, birourilor în mod armonios. Suntem aici pentru a oferi alternative tuturor clienţilor interesaţi şi împreună să transformăm decoraţiunile interioare în ceva accesibil pentru toate gusturile şi bugetele. Şi de ce nu, prin obiectele puse la dispoziţie de noi puteţi armoniza sufletele şi încăperile celor dragi vouă, familie, prieteni.

Când te întorci în casa ta după o zi plină sau după o călătorie și ai acel sentiment de “acasă”, inspiri adânc și te simți bine aproape intantaneu. “Acasă” înseamnă mai mult decât niște pereți si câteva piese de mobilier, iar detaliile chiar fac diferența!

Pentru a-ți amplifica starea de bine pe care o ai atunci când revii acasă, este important să alegi culori potrivite și care să te reprezinte, culoarea înseamnă optimism. Apoi vin decorațiunile care dau o notă personală și caldă camerelor. Casa ta trebuie sa te reprezinte, să poarte nota ta personală ca să ai acel sentiment de bine, de familiar și de împlinire sufletească. Este adevărat că poți trăi si fără pereți sau decorațiuni colorate. Dar de ce sa “traiesti” pur si simplu, când poți face mult mai multe pentru a-ți amplifica starea de bine?

Cu siguranță te-ai uitat peste poze care prezentau o terasă sau o cameră frumos aranjate și te-ai simtit bine pe loc. Apoi, poate te-ai gândit că nu ai timp sau nu ai înclinație spre designul de interior și te-ai descurajat.

Acordă timp lucrurilor care pot face diferența în viața ta! Un spatiu frumos și armonios amenajat este mai important decât ai crezut și iți influențează starea de spirit, chiar dacă nu ești constientă de acest lucru.

Suntem alaturi de tine în procesul tău de trasformare a casei tale în “acasa”. Cere-ne ajutorul și vom veni cu idei și sugestii pentru ca tu să faci cea mai bună alegere.