Bine aţi venit pe site-ul nostru!

Vă rugăm să citiţi cu atenţie Termenii şi Condiţiile de Utilizare ale acestui web site prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui web site de către dumneavoastră se supune Termenilor şi Conditiilor de Utilizare.

DORA DECO STYLE S.R.L. în calitate de autor/proprietar/administrator al web site-ului www.doradeco.ro îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestui web site, precum şi Politica de Confidenţialitate şi Termenii şi Conditiile de Utilizare, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi.

Condiţii şi Modalităţi de Plată

Modalităţile de plată acceptate sunt:

– plata ramburs prin curier rapid;

– transfer bancar în contul nostru: RO45 RNCB 0066 1264 8337 0001, deschis la BCR;

Drepturi de Autor

Dora Deco Style S.R.L respectă drepturile de autor şi este autorul site-ului şi beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislaţiei române şi internaţionale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustraţii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d. sunt proprietatea Dora Deco Style S.R.L. Eventualele probleme legate de drepturile de proprietate intelectuală se pot raporta la adresa de e- mail dora.deco@yahoo.com

Condiţii de Utilizare. Garanţii.

Site-ul este furnizat de către Dora Deco Style S.R.L. pe o bază “aşa cum este” si “atât cât este disponibil”. Dora Deco Style S.R.L. nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mail-urile trimise de la www.doradeco.ro sunt fără viruşi sau alte componente informatice cu caracter potenţial dăunător. Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu, Dora Deco Style S.R.L. fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe site. Informaţiile publicate corespund realităţii la momentul înscrierii lor pe site sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului.

Garanţia produselor oferite de către Dora Deco Style SRL este de 30 de zile în condiţiile utilizării corespunzătoare a produselor. Dora Deco Style SRL acordă service si servicii post-vânzare la sediul companiei pentru produsele care necesită asta iar celelalte produse sunt schimbate in cazul unor reclamaţii privind calitatea.

Securitate

Dacă utilizaţi site-ul sunteţi răspunzător pentru asigurarea confidenţialitaţii datelor privitoare la contul dumneavoastră de acces, cum ar fi numele de utilizator şi parola şi sunteti de acord să vă asumaţi întreaga responsabilitate pentru activităţile/acţiunile desfăşurate pe site cu contul şi parola dumneavoastră. În cazul în care suspectaţi că, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastră, confidenţialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veţi notifica imediat Dora Deco Style S.R.L. pentru a bloca accesul la cont şi a vă genera cât mai rapid un nou cont.

Efectuarea de operaţiuni neautorizate asupra acestui site şi tentativa de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informaţii în vederea comercializării lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicare

Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observaţii cu privire la conţinutul şi structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebări atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, care să afecteze viaţa privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale Dora Deco Style S.R.L. sau ale unor terţe părţi şi care nu conţin viruşi, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanţ, mailinguri de masă sau orice altă formă de spam. Nu puteţi folosi o adresă de e-mail falsă sau să impersonaţi o altă persoană sau entitate. Dora Deco Style S.R.L. îşi rezervă dreptul, dar nu şi obligaţia, de a îndepărta sau edita o astfel de informaţie transmisă.

Politica de Confidentialitate

Vă rugăm să accesaţi şi secţiunea Politica de Confidenţialitate care se aplică de asemenea accesului/vizitei dumneavoastră pe site.

Legislaţie

Termenii şi Condiţiile de Utilizare se supun legislaţiei române. În caz de litigiu se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamaţiei la sediul Dora Deco Style S.R.L. În cazul în care nu se poate ajunge la o înţelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competentă instanţa judecătorească din aceeaşi structură administrativă cu sediul Dora Deco Style S.R.L.

Modificări ale preţurilor şi serviciilor oferite

Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile, întrerupe temporar sau definitiv serviciile pe care le oferim fără un anunţ prealabil. Nu suntem răspunzători către utilizatorii site-ului si nici către părţi terţe de prejudiciile pe care asemenea curs de acţiune îl atrage.

Conciliere

În cazul în care vă confruntaţi cu o problemă ce nu pare a fi rezolvabilă prin e-mail sau prin discuţii cu persoana cu care discutaţi, puteţi apela la administratorul companiei pentru o conciliere gratuită la adresă de e-mail contact@doradeco.ro sau prin telefon 031 107.39.50.