Confidenţialitate

 

     Dora Deco Style S.R.L. în calitate de autor/proprietar/administrator al web site-ului www.doradeco.ro respectă caracterul privat şi securitatea informaţiei furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizaţi acest web site, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat şi aplică prezenta Politică de Confidenţialitate. Accesul/vizitarea acestui web site de către dumneavoastră se supune Termenilor şi Condiţiilor de Utilizare şi Politicii de Confidenţialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea şi reprezintă întreaga înţelegere (contractul) dintre părţi.

    Dora Deco Style S.R.L. îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul web-site-ului, precum şi Politica de Confidenţialitate. 

Politica Anti-SPAM

      Dora Deco Style S.R.L. nu foloseşte şi nu încurajează trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM). 
    Abonarea la newsletterul Dora Deco Style S.R.L. este gratuită şi implică acordul dumneavoastră asupra Termenilor şi Condiţiilor de Utilizare.
      Dacă veţi dori să vă dezabonaţi de la Newsletterul Dora Deco Style S.R.L. la care eraţi abonat şi să nu mai primiţi mesaje din partea noastră, o puteţi face oricând, dacă veţi apăsa pe o legătură Web de dezabonare, care există în fiecare newsletter. 

Colectarea de Date cu Caracter Personal

      Dora Deco Style S.R.L. poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastră şi dacă ni le furnizaţi voluntar. 
      Formularul de înregistrare prezent pe site-ul www.doradeco.ro cere informaţii prin care puteţi fi identificat, contactat şi vi se pot factura şi livra produsele comandate, acestea fiind din categoria datelor de tip “Business Data”.

Folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri: 
 – pentru a livra servicii precum buletinele de ştiri, evenimentele sau produsele pe care le-aţi cerut sau achiziţionat; 
– pentru a asigura accesul la secţiuni cu acces limitat ale site-ului; 
– pentru a îmbunătăţi securitatea accesului; 
– pentru a imbunătăţi uzabilitatea şi a vă furniza un serviciu cât mai bun; 

       În diferite secţiuni din site se găsesc link-uri pentru a ne trimite un mesaj e-mail. Adresa dumneavoastră de e-mail este folosită pentru a vă trimite un răspuns şi mesajul dumneavoastră este reţinut pentru referinţe viitoare în cazul în care decideţi să ne contactaţi din nou. Adresa dumneavoastră de e-mail şi numele furnizat intră în categoria datelor tip “Business Data” iar Dora Deco Style S.R.L. le va putea utiliza, inclusiv în a le furniza unor terţi, având acceptul dumneavoastră. 
      Dora Deco Style  S.R.L. poate dezvălui datele cu caracter personal către terţi dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună credinţă în care aceste acţiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea şi apărarea drepturilor de proprietate ale S.C. Dora Deco Style S.R.L. şi ale site-ului web; (c) acţionarea în circumstanţe de urgenţă pentru protejarea siguranţei personale a angajaţilor, utilizatorilor de produse sau servicii sau a persoanelor publice. 
       Atunci când suntem solicitaţi să furnizăm date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii obiectului solicitării. 
     Dora Deco Style S.R.L. nu vinde, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terţi. 

Securitatea Datelor Colectate

      Dora Deco Style S.R.L. utilizează metode şi tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaţilor şi proceduri de lucru , inclusiv de control şi audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale în vigoare. 
Serverul pe care site-ul este găzduit este protejat de accesul fizic şi la distanţă limitat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic şi d.p.d.v. al securităţii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a vă proteja datele cu caracter personal colectate, analizăm noile tehnologii în domeniu şi, atunci, dacă este cazul, le aplicăm în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware şi software utilizate de către site-ul S.C. Dora Deco Style S.R.L., sunt periodic analizate d.p.d.v. al securităţii. 

Legislaţie

       Politica de confidenţialitate se supune legislaţiei Române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamaţiei la sediul S.C Dora Deco Style S.R.L. În cazul în care nu se poate ajunge la o înţelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competenta instanţa judecătorească din aceeaşi structură administrativă cu sediul S.C. Dora Deco Style S.R.L.